Sotra United


Voksenlaget har vært i gang siden våren 2007. Det ble startet opp i Nest-Sotra før det i 2017 flyttet over til Sotra SK for å sentralisere tilbudet i kommunen. Sotra United er et aktivitetstilbud for gutter og jenter, over 15 år i Øygarden kommune. Aktivitetstilbudet er for unge og voksne som har en funksjonsnedsettelse eller ikke finner seg til rette på et ordinært lag.

Laget deltar i Stjerneserien, som er NFF Hordaland sitt serietilbud for spillere med funksjonsnedsettelse. Serien blir spilt over seks serierunder, tre på våren og tre på høsten. Serien er inndelt i ulike ferdighetsklasser og spillformer (3èr, 5èr og 7èr fotball). Sotra United deltar med flere kamplag i ulike klasser.

Sotra United sitt voksenlag trener hver mandag. Treningene foregår i Sotrahallen på sommerhalvåret, og vinterhalvåret i Bildøyhallen.
Voksenlaget samarbeider tett med barne- og ungdomslaget til Sotra United for å gjøre prosessen med overgangen fra barnelaget til voksenlaget så god som mulig, året spilleren fyller 15 år.

Alle er hjertelig velkommen til å se/delta på en trening for å prøve ut tilbudet. Dersom det skulle være noen spørsmål, er det bare til å ta kontakt (se kontakt oss).