Sotra United

I hele åtte dager, 5.-12. juni, har Nest-Sotra United deltatt på HFKs Treningsleir og Turnering i Portugal, sammen med 5 andre Stjernelag fra Hordaland.  15 spillere og 6 trenere deltok fra Nest Sotra United, sammen med 50 andre Stjernespillere har laget deltatt på treningsøkter i 25 grader under en solfylt himmel i en hel uke.
Et av høydepunktene var Algarve Cup, 10. juni, hvor lagene fra Norge fikk muligheten til å spille mot Portugisiske Stjernelag (Apexa og AAPACDM). Nest Sotra United samarbeidet med Askøy Fotballklubb om kamplag under cupen, og deltok med til sammen 6 lag. Det ble 12 målfylte kamper. Noen av mange uforglemmelige øyeblikk fra Cup dagen var scoringene til Anette, Torborg, Hilde og Harald.
Dagene som ikke ble tilbrakt på treningsfeltet eller til kampspill gikk med til soling,  bading, shopping og besøk til vann- og fornøyelsesparken Zoomarine. I sist nevnte fikk Hallgeir Nipen et minne for livet da han svømte med Delfiner. En annen spiller som likte det våte element var Benjamin, han tok likså godt å hoppet i bassenget med klærne på første kvelden.
Flere som liket seg ved bassenget var Veronica og Rune. Algarvekysten bød på spektakulære sand formasjoner og sterke farger. Sommeren var enda ung og badetemperaturen i sjøen heller kjølig. Allikevel trosset Camilla og Kine kulden og kjølte seg av i Atlanterhavet.
Siste dag på treningsfeltet fikk spillerne muligheten til å ta NFFs Mini- og  teknikkmerke. Johnny var en av mange spillere som tok ferdighetsmerke, dette til tross for en forstuet ankel. En vondt ankel, en lyskestrekk, og et par andre små skader ble det, men heldigvis ikke noe mer alvorlig, og gledelig holdt alle seg frisk under turen.
Siste kvelden ble det premieutdeling og dans i hotellets bankettsal. Her ble vi underholdt av Michael ?Bestis? Jackson og Elvis ?Daniel? Presley. Roger, Hanne og Monicha var bare noe av spillerne som svingte seg på dansegulvet hele kvelden.
Treningsleiren ble arrangert på Albufeira Beach & Sport Resort, gjennom Algarve Sport & Event(sportugal.no), som var tilstede under hele oppholde og bidro med å lage en flott ramme rundt aktivitetene.

Tusen takk til spillere og trenere/ledere for en fantastisk flott tur. Det har vært en glede å være på tur med dere.

Hilsen
Tove Iren og Annlaug