Sotra United

22.05.2018

Reiseklare spillere takker sine støttespillere !

Portugal 2018
Sotra United er klar for avreise til Portugal, og en hel uke med fotball, trening og moro. De skal delta på NFF Hordalands treningsleir og turnering. På turneringsdagen, Algarve Cup, møter laget i tillegg til lag fra Hordaland sin Stjerneserien, lokale lag med Portugiske spillere. Det blir en uke med læring og mestring, vennskap og samhold, og nye ferieminner.  

Med før de reiser vil de gjerne få takke alle som har støttet laget økonomisk og gjort turen mulig, i sær Stiftelsen hjelp til vanskeligstilte i Fjell Kommune (www.shtv.no)

Resten av støttespilleren kan dere lese om på siden Portugal/Sponsorer til Portugalturen 2018


13.04.2018
19.03.2018
07.03.2018


22. Mai – 30. Mai reiser Sotra United på treningsleir og turnering til Algarvekysten.
Vi er en stor og flott gjeng som reiser. Vi blir hele 32 personer i reisefølge.

Reisen er bestilt gjennom Algarve Sport & Event. Vi skal igjen bo i bungalows på Alfamar Beach & Resort (http://www.alfamar.pt ). Vi reiser med Norwegian (DY617/DY1782) tirsdag 22. Mai kl. 12:00 fra Bergen via Oslo. Ankomst i Faro kl. 17.45.09.03.2018

Takk til støttespillerne våre !

Et hvert fotballlag med suksess har gode støttespillere bak seg. Sotra United er intet unntak. Når laget i sommer drar på treningsleir og turnering til Portugal er det med støtte fra trofaste støttespillere som Sotra Cementvarefabrikk, Sekkingstad, Brødrene Ulveseth, Liegruppen, SFF, Sotra Lions Club, Stiftelsen hjelp til vanskeligstilte i Fjell Kommune og Sotra SK.

Det betyr mer en dere aner - tusen hjertelig takk for støtten.


28.01.2018

Sotra Unites på nye eventyr

Vi trenger din hjelp …
Sotra United planlegger nye eventyr og trenger din hjelp for å virkeliggjøre planene. Laget er igjen invitert til treningsleir i Portugal, mai 2018, hvor de vil få muligheten til å møte Portugisiske lag i en turnering.  

Spillerne dekker egne utgifter. Det vi trenger hjelp til er å dekke utgifter til trenere/ledsagere og sosiale samlinger, slik at dette ikke blir en ekstra kostand for spillerne. Utgiftene tilstreber vi dekket gjennom et spleiselag mellom, næringslivet, kommunene og klubben. Klubben er allerede med, nå trenger vi din hjelp.