Sotra UnitedAnnlaug Trellevik
Therese Lervik
Christina Solsvik
Tove Iren Vindenes

Rune Koch
Nico Fjeld
Trond Olsen
Jostein Hammersland
Kieran McIntyre

Annlaug Trellevik, Rune Koch, Tove Iren Vindenes, Trond Olsen, Christina Solsvik, Nico Fjeld, Therese Leirvik, Jostein Hammersland, Joachim Kopperdal og Kieran McIntyre, er trenere for ungdom/voksen laget. Til felles har vi alle et lidenskaplig forhold til fotball, og en mer eller mindre imponerende merittliste.

Fagpersonen Annlaug er ergoterapeut med videreutdanning i psykisk helse, men i gruppen er hun mest opptatt av rettferdighet. Hun har spilt fotball i over 30 år og trent lag nesten like lenge. Hun er også utdannet C-lisens trener.

Rune er stefar til Kine.  Han er født på Sundalsøra, har bodd ulike plasser i Norge og Tyskland. Han har spilt fotball siden han var 7 år. Han er en habil fotballspiller og har prøvd mange ulike idrettsgrener. Rune er en veldig viktig støttespiller både på og utenfor banen.

Trond eller Olsinhno, som han gjerne kaller seg selv er lagets all-rounder. Med det mener vi at han stepper inn og hjelper der det trengs. Trond har med sin varme personlighet en egen evne til å se alle, og er dermed blitt en viktig kulturbærer i laget.

Nico kom inn i trenergruppen i 2015. Han bidrar som aktiv trener på treningsfeltet og i kampavvikling. Han er engasjert og positiv i alt han gjør. Han er også godt i gang med trenerutdanning og er flink til å anvende sine fotballfaglige kunnskaper og mellommenneskelige evner i trenergjerningen.
Therese kom inn i trenergruppen med en stor kjærlighet til fotballspillet. Det er en glede hun deler med spillerne på laget.

Jostein er godt likt av alle på laget. Med sine fotballferdigheter og innsatsvilje på banen, er han en viktig rollemodell for spillerne på laget. Jostein har med sin varme og gode humor blitt en viktig del av trenergruppen.

Joachim er en Sotragutt som har spilt mye fotball og som fremdeles spiller fotball. Joachim har med sitt rolige og vennlige vesen vert et svært godt tilskudd i trenerteamet.

Kieran er humørspredere og ungdommen blant oss. Han har vert med i trenergruppen siden 2007, og er godt likt av alle. Han er en person som med sin romslighet har tilført trygghet i gruppen. Kieran går alltid foran som et godt forbilde, både på og utenfor banen.

Christina har vert med laget i flere perioder siden starten, og er fast ledsager på turer. De siste årene har hun vert ”bankers” på trening. Christina er med sitt inkluderende vesen en berikelse for laget, hun ser alle og bidrar til å skape det gode ”United” miljøet som vi er så stolte av.

Tove Iren har spilt fotball i sin ungdom og hun har en slepen teknikk og er mest kjent som en målsnik. Hun har trent lag I 15 år, og er i likehet med Annlaug utdannet C-lisens trener. Hun er organisatoren og vernepleieren i laget, og den som alltid skal si noe. Hun liker å ha kontroll på alt og alle, og gjør en utrolig jobb for laget. Hun var den som kom opp med ideen om å starte United og er veldig sterk og klar på sine verdier på hvordan laget skal drives. Til sammen utfyller vi hverandre veldig godt.

Vi har som mål at alle skal gå hjem fra trening og kamp med noe positivt i “ryggsekken”.

Fire av trenerne er ansatt som fritidsassistenter av Fjell (1) Øygarden (1) og Sund (1) kommune og resten er engasjert fra klubben. Samarbeidet med kommunene er godt og viktig og bidrar til å kontinuitet og kvalitet i tilbudet.