Sotra United

Voksenlaget  
Tove Iren Vindenes
Annlaug Trellevik
Helene Hammersland
Per Kristian Trengereid
Rune Hammersland
Malene M. Andersen
Vinod Shah
Trond Olsen

Barne- og ungdomslaget

Serina Heggholmen
Elisabeth Thomassen
Susanne Skarholm


Voksenlaget (Bedrift)


Nikolai Fjeld
Jostein Hammersland
Annlaug Trellevik, Tove Iren Vindenes, Christina Solsvik, Nico Fjeld, Jostein Hammersland, Trond Olsen, Brage Taranger, Helene Hammersland, Benjamin Haugstvedt og Rune Koch er trenere for ungdom/voksen laget. Til felles har vi alle et lidenskapelig forhold til fotball, og en mer eller mindre imponerende merittliste.

Fagpersonen Annlaug er ergoterapeut med videreutdanning i psykisk helse, men i gruppen er hun mest opptatt av rettferdighet og at alle har det bra. Hun har spilt fotball i over 30 år og trent lag nesten like lenge. Hun er også utdannet C-lisens trener.

Christina har vert trener for laget i en årrekke. Christina bringer stadig nye øvelser inn i laget og utfordrer trenergruppen på å være i utvikling. Hun er hele tiden på let etter hva som kan løfte spillerne - både sosialt og på fotballbanen. Christina er med sitt inkluderende vesen en viktig brikke i laget, hun ser alle og bidrar til å skape det gode «United» miljøet som vi er så stolte av.

Nico kom inn i trenergruppen i 2015. Han er engasjert og positiv i alt han gjør. Han er også godt i gang med trenerutdanning og er flink til å anvende sine fotballfaglige kunnskaper og mellommenneskelige evner i trenergjerningen.

Jostein er en jovial type. En helstøpt fotballgutt med masse fotballkunnskap. Med sin fotball-lidenskap og innsatsvilje på banen, er han en viktig rollemodell for spillerne på laget. Jostein har med sin varme og gode humor blitt en viktig del av trenergruppen.

Trond eller Olsinhno, som han gjerne kaller seg selv. Trond elsker å være på feltet og å lede fotballøkter - der er han fokusert og dyktig. Trond har med sin varme personlighet en egen evne til å se alle, og er dermed blitt en viktig kulturbærer i laget.

Brage kom inn i laget som støttekontakt for Hilde. Han passer perfekt inn i laget med sin lekne deltakelse på banen og oppmerksomme øye på spillerne. Brage bringer med seg ro og trygghet i laget. Han har raskt rukket å bli en naturlig del av trenergruppen.

Helene er lillesøster til Rasmus og spiller selv aktivt fotball. Hun kom inn i trenergruppen da hun ble med laget til Portugal på treningsleir i 2018. Helene er en smilende og engasjert trener. Hun hjelper til med både skolisser og støttepasninger og er godt likt av alle. 

Benjamin er lagets sjåfør. Han henter spillere og bringer de trygt til trening og kamp. Benjamin er en energisk og humørfylt ung mann som bringer mye godt humør inn i gruppen, kombinert med et varmt hjerte for alle er han et «funn» for trenergruppen.

Rune er født på Sundalsøra, har bodd og spilt fotball både i Norge og i Tyskland. Han har spilt fotball siden han var 7 år. Han er en habil fotballspiller og har prøvd mange ulike idrettsgrener. Rune er en viktig støttespiller både på og utenfor banen.

Tove Iren har spilt fotball i sin ungdom. Da var hun veldig rask og hadde en meget god finte. Nå har hun bare finten igjen og trives best som målsnik. Hun har trent lag i 15 år, og er i likhet med Annlaug utdannet C-lisens trener. Hun er organisatoren og vernepleieren i laget, og den som alltid skal si noe. Hun liker å ha kontroll på alt og alle, og gjør en utrolig jobb for laget. Hun var den som kom opp med ideen om å starte United og er veldig sterk og klar på sine verdier på hvordan laget skal drives. Til sammen utfyller vi hverandre veldig godt.

Vi har som mål at alle skal gå hjem fra trening og kamp med noe positivt i “ryggsekken”. Fem av trenerne er ansatt som fritidsassistenter/støttekontakter av Fjell (3) Øygarden (1) og Sund (1) kommune og resten er engasjert fra klubben. Samarbeidet med kommunene er godt og viktig og bidrar til å kontinuitet og kvalitet i tilbudet.