Sotra United

04.06.2016

Vi er på treningsleir i Portugal

Her er noen situasjonsbilder fra treningen. Som dere ser er innsatsen på topp hos alle sammen. Fra dyp konsentrasjon til gøyale sprell. Trening skal være gøy også.
04.06.2016

Vi er på treningsleir i Portugal

Dag 5: Lørdag 4. juni 2016
I dag er det på'an igjen med treningsøkter hele dagen - bare avbrutt av lunsj.  Spillerne er ivrige og går løs på oppgavene med liv og lyst. Nå gjelder det å finpusse ferdighetene til mandagens turnering. Det er varmt i dag og st gjelder å ta inn nok vann.
03.06.2016

Vi er på treningsleir i Portugal

Dag 4: Fredag 3. juni 2016
I dag har alle hatt treningsfri for å slappe av og nyte sommeren her nede på Algarvekysten. Noen har gått lange turer på stranden, mens andre har slappet av ved bassenget og andre igjen har lekt seg med Boccia på plenen foran hotellet. Ferie heter det. En gruppe av ledere og trenere har vært på besøk på  et kommunalt bosenter der mange av spillerne vi skal møte i turneringen bor. Det blir spennende og skikkelig landskamp. Været er praktfullt og mange har fått røde neser og skuldre. Det sprayes og smøres for å beskytte seg mot forbrenning.  Litt vind i dag så det er lett å bli lurt til å tro at solen ikke er så sterk. Men det er den!!
02.06.2016

Vi er på treningsleir i Portugal

Dag 1-3: Tirsdag 31. mai, Onsdag 1. juni og Onsdag 2. juni 2016
Gjengen (de fleste av oss..) reiste nedover tirsdag morgen via London og til Faro i Portugal. Første kvelden ble kort. Spillere og trenere var trøtte av reisen og det ble en tidlig kveld. Andre dagen var avsatt til å bli kjent i området samt å kose seg med bading og sol eller litt fotball for dem som ville det. Etter lunsj var det Quiz ved bassenget der spillere ble delt i grupper. Stor innsats med mange lærerike spørsmål.

Etter middag hadde vi en runde der alle sammen fikk si hva de ville og/eller hadde opplevd denne dagen. Deretter ble det også tid til litt samvær og dans og musikk. Andre var slitne etter en laaang reise og gikk tidlig til køys.

Onsdag var første samling til trening på fotballbanen. Alle spillerne ble delt inn i kategorier etter ferdighet og muligheter. Her var alle på samme lag - både trenere og spillere. Det ble samlinger i grupper på tvers av klubber og tilhørighet. Stor innsats på alle nivåer og inntak av bøttevis med kaldt vann. Dette er viktig å huske på i varmen.