Sotra United

22.05.2016Søndag våknet vi til regn, så det var bare å kle godt på seg og gjøre seg klar til en ny serierunde – denne gangen på Kjøkkelvik som er et nytt lag i Stjerneserien. Og for en dag det ble!

Vi stilte med 5 ungdom/voksen lag og ett barnelag fra Nest-Sotra Fotball. Vi fikk mange flotte kamper – med mange mål, flott spill og gode opplevelser. Når Davy Wathne møtte opp på banen ble stemningen flere nivå høyere, og noen fikk bilder med han – andre fikk spille kamp der han dømte kampen. Ja det var stort og blir et minner mange sent vil glemme. TV2 Sporten var og der og filmet og dette kan vi se på TV2 i kveld.

Kjøkkelvik hadde også invitert Bergen Storm Cheerleader til å ha en oppvisning – og med Stjerneserien i en stor sirkel rundt de akrobatiske jenten serien – ble det en flott opplevelse.

Hyssingen vgs har laget en sang spesielt til oss i Stjerneserien som vi skal spille for de Portugisiske lagene vi skal spille mot i Portugal. På serierunden fikk alle spillerne høre sangen, synge med og svinge seg til rytmen av fotballglede. Hyssingen vgs stilte også med et lag som besto av spillere/ lærere. Noen av disse skal følge oss til Portugal – så dette gleder vi oss til.

Vi vil takke Kjøkkelvik for en flott dag – gode dommere – flotte representanter fra gutter 19 på Kjøkkelvik som stilte der som MOT ambassadører og var der hele dagen, til de i kiosken, og ikke minst styre og andre i klubbene som stilte opp å laget en god ramme.

Tove Iren oppsummeret dagen på denne måten;
“Jeg tror meningen med livet er å fylle det med gode opplevelser. I dag gav Kjøkkelvik IL alle spillerne i Stjerneserien en dag fylt med nettopp det;

GODE FOTBALLOPPLEVELSER og IDRETTSGLEDE.

Takk til Davy Wathne, DJ Andre, Bergen Storm Cheerleader, Hyssingen, G19 (MOT laget), dommerne, kampvertene, alle de hyggelige Kjøkkelvikfolka i kiosken og rundt banen - og sist men ikke minst primus motor Monika Schelander "