Sotra UnitedAtlantic Offshore, tidligere Sartor Offshore, opererer med en flåte på 24 fartøy. Disse operere innen ulike marked segmenter, med hovedvekt på redningsfartøy og plattformsforsyning. Atlantic Offshore har sitt hovedkontor på Coast Center Base på Ågotnes. Atlantic Offshore støttet ikke bare laget økonomisk til Aten, men kledde samtidig opp alle spillerne til turen. Igjen støtter de laget på nye eventyr.


Med utsikt rett på den berømte bryggen i Bergen, tar Augustin Hotel deg rett inn i hjertet av byen. Du får Bryggen, Fløibanen og Bergensk stemning rett i hendene når du velger en komfortabel seng på Augustin Hotel. Enten du kommer til Bergen for sightseeing eller shopping, så kan du ikke velge et hotell med bedre beliggenhet. Book ditt opphold på Augustin Hotel i dag!

Brødrene Ulveseth A/S er et velkjent entreprenør- og murmesterfirma i Bergensregionen. Bedriften har sentral godkjenning for ansvarsrett og driver med oppføring, ombygging og rehabilitering av alle typer bygg og anlegg, også i totalentreprise. Virksomheten spenner over mur- og betongarbeid, betongsaging og kjerneboring, elementproduksjon og eiendomsforvaltning

Nylig vedtok Komite for drift å støtta Nest-Sotra United med 12.000 kr til Portugalturen. Støtta kom over kulturbudsjettet til kommunen. Fjell kommune har som mål å støtta opp under og vidareutvikla eit attraktivt og kvalitativt kulturtilbod, med utgangspunkt i vår historie og eigenart, og med fokus på barn, unge, mangfald og folkehelse. Fjell kommune har siden oppstarten av laget vert en viktig samarbeidspartner og bidragsyter til Nest-Sotra United.


Liegruppen er et familieforetak som forvalter fiskerettigheter, utvikler eiendommer og har ulike virksomheter innen service og handel. Lie-familien har i mer enn 100 år drevet fiske i norske- og internasjonale farvann. Liegruppen ønsker å skape inspirerende og effektive bygninger for
leietakere som krever kvalitet, fleksibilitet og forutsigbarhet.

Lions er en verdensomspennende frivillig organisasjon med rundt 11.700 medlemmer her i Norge ? menn og kvinner som ønsker å bruke noe av sin fritid til å hjelpe andre. Lokallaget Sotra Lions har tidligere støttet laget i forbindelse med Special Olympic tur i 2011. Det er med stor glede Nest-Sotra United igjen mottar støtte fra den flotte gjengen i Sotra Lions.

Din foretrukne leverandør av laks og ørret.
Sekkingstad AS ledes i dag av Bård Sekkingstad. Selskapet har 45 ansatte, og omsetter årlig nærmere 25 000 tonn laks og annen sjømat. Selskapet har over 120 faste kunder over hele verden, med hovedvekt på Europa.

Sotra Cementvarefabrikk er lokalisert på Bildøy i Fjell kommune, og har over 40 års erfaring innen produksjon av belastningslodd. Gjennom lang erfaring har selskapet bygget opp en betydelig kompetanse innen utvikling og produksjon av belastningslodd og er en ledende produsent i  markedet. Sotra Cementvarefabrikk har tidligere støtte Nest-Sotra United på tur, og er nå blitt en trofast støttespiller til laget.

Sotra Fiskeindustri AS er lokalisert på Glesvær i Sund Kommune, og tilbyr høy kvalitet produkter av både fersk og røykt laks og ørret. Sotra Fiskeindustri har tidligere støttet Nest-Sotra United. Vi er glade for at gjengen i Porsvika igjen har valgt å støtte lagetSotra Gruppen består av bedriftene Sotra Anchor & Chain, Sotra Contracting og Nordheimsund Sveis. Sotra Gruppen har sitt hovedkontor på Vindenes, hvor bedriften ble etablert i 1980. Sotra Gruppen er en lokal sammarbeidspartner for mange frivillige organisasjoner på Sotra. Nest-Sotra United mottar for andre gang støtte til aktivitetstiltak - noe vi setter stor pris på.


Sotra Industrivarer AS ble startet opp i 1986 på Vindenes av Arne Vindenes, og begynte som en sveiseleverandør for Norgas. Det var da med hovedvekt på sveis, kapp/slip og håndverktøy. I dag ligger butikken rett ved innkjøringen til CCB (Coast Center Base) på Ågotnes utenfor Bergen, og eies også delvis av sønnen Kai Arne Vindenes. De siste årene har butikken utviklet seg til å bli en fullsortiments butikk for både industri og offshore.
I dag er det 10 ansatte som alle har en god fartstid i bransjen.

Sartor Maskin AS vart skipa av Kåre Bjorøy i 1990. Selskapet hadde då 3 tilsette. Med sunn og solid vekst er Sartor Maskin pr dags dato blitt ein betydleg aktør i bergensregionen med mange eigne tilsette, i tillegg til eit stort tal innleigde og underentreprenørar.  Vi er etablert med kontor, verksted og lager i Industriparken på Søre Straume.

Sartor Maskin er en viktig bidragyter for mange idrettslag i Fjell og har vært med på å skape flere idrettsanlegg og økt aktivitet på disse. Sartor Maskin har igjen støttet Nest-Sotra United på tur.

SFF was established in 1991 and is today the largest privately owned piping stockist in Scandinavia. In addition we are one of Europe’s leading distributors of piping materials and valves, supplied to leading international offshore and onshore oil companies worldwide. The industries served by us include refining, power generation, pulp and paper, windpower, nuclear and mechanical industries. Applications are onshore, offshore and subsea.

Siem WIS AS is a Norwegian Oil Service Company located at Sotra. Siem WIS has developed and commercialized new unique drilling technology for Underbalanced Operations (UBO) and Managed Pressure Drilling (MPD). All our equipment is produced locally around Sotra.

Toft Mesterrør er et rørlegger firma med et vidt arbeidsområde. Firmaet utfører arbeider helt fra små service oppdrag til store VA- anlegg. Firmaet har flere spesialfelt; Sveising av Polyetylen plast, Gassanlegg i forskjellige størrelser, Liming av kompositt plast

Trigger AS tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester innen ulike driftsområder. Bedriften har lokal forankring, og betjener kommunene Askøy, Bergen, Fjell, Sund og Øygarden. Trigger er også arbeidsgiver til flere av spillerne på Nest-Sotra United. Spillerne som arbeider på Trigger kommer fra Fjell, Sund og Øygarden.Turbuss Vest har siden oppstarten i 2007 gitt gode reiseopplevelser til store og små lag, organisasjoner, grupper og firma. Vi tilbyr alt fra vanlig turbuss-kjøring i topp moderne mini- og turbusser, til faste skolekjørings-oppdrag, cruisekjøring, sightseeing, VIP-kjøring, samt pakketurer i inn og utland. Vi har over 40 busser med stort og smått og holder til i Straume Næringspark på Sotra, like utenfor Bergen.


Vest Næringsråd (VNR) er en privat medlemsorganisasjon med nærmere 500 bedriftsmedlemmer. VNR har som hovedoppgave å være et talerør for sine medlemmer, være en aktiv nettverks-bygger og møteplass for sine medlemmer, og være en aktiv kompetansebygger; kort og godt gjøre sine medlemmer bedre! I tillegg til dette er VNR en god støttespiller for kultur- og idrettslivet i regionen. VNR var en sentral bidragsyter, både økonomisk og faglig, når Nest-Sotra United realiserte sin OL drøm i 2011.

Vågen Seafood AS ble etablert våren 1996. Selskapet har siden starten hatt en jevn vekst og har nå en årlig omsetning på omlag 100 mill. med 15 ansatte. Hovedproduktet er fersk og frossen laks- og ørretfilet som blir produsert til kunder i inn- og utland.

Ågotnes Sveis as ble etablert i 1996, og eies i dag av Sekkingstad Holding as. Med sine 30 ansatte har bedriften høy kompetanse innenfor mekanisk produksjon, både til off og on shore bransjen. Avdelingen på Ågotnes har et verksted på over 2800 kvm, med 5 traverskraner, der det utføres reparasjoner, vedlikehold av utstyr, nye konstruksjoner, og rør arbeid. I tillegg har bedriften en avdeling på Laksevåg.